Arenys Participa: Pressupost participatiu 2014
agenda

FASE DE PROPOSTES:

Podeu consultar els primers resultats de les propostes recollides aquí

La propera fase serà la votació de les propostes que s'iniciarà el proper 21 d'octubre. 

Les diferents regidories de l'Ajuntament d'Arenys de Mar ja estan començant a elaborar els pressupostos del 2014 i, aquest any, el govern municipal destinarà fins a 150.000€ dels pressupostos per invertir-los en les propostes fetes per la ciutadania.

La Regidoria de Participació Ciutadana és l'encarregada de gestionar aquest procés, un Procés Participatiu i obert al poble, i que té el referent en anys anteriors. Per això s'han distribuït les butlletes de participació amb la finalitat que qualsevol persona pugui fer arribar fins a cinc propostes dins dels diferents àmbits municipals: Serveis Socials, Territori i Planificació, Serveis Personals, Serveis Generals, Turisme i Fires i Promoció Econòmica i Comerç.

Les butlletes i les bústies es troben a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al Centre Cultural Calisay (Sala de les Bótes, Regidoria de Participació Ciutadana), El Mercat Municipal, Biblioteca Municipal, Serveis Socials, i a les dependències municipals del carrer Doedes, així com en alguns establiments comercials d'Arenys de Mar.

Al carrer:

També podràs fer les teves propostes a les taules que del carrer els dies 20 i 27 de setembre a la tarda, i 21 i 28 de setembre al matí a la plaça de l'Església, al davant del Mercat Municipal i del c. Montserrat. El termini per formular les propostes comença el proper dilluns 16 de setembre i finalitzarà el 30 d'aquest mateix mes.

A més, també es poden fer propostes mitjançant el web municipal: FORMULARI DE PROPOSTES

Debat de les propostes: Dijous 26 de setembre a les 19.30h a la sala gran del CC. Calisay. Vine a donar la teva opinió i defensa la teva proposta. Modera el debat: Enric Sierra, Periodista.

Un cop finalitzat el període de recollida de propostes, es valoraran i validaran seguint criteris econòmics, tècnics, d'interès públic, segons competència de l'Ajuntament i sempre que no estiguin incloses en el Pla de Mandat. Les propostes que reuneixin aquests criteris i que hagin estat seleccionades passaran a la següent volta per ser votades per la ciutadania a finals d'octubre.

Pots consultar el Resultat de les propostes aquí

 

FASE DE VOTACIÓ:

Des del 25 d'octubre i fins al 10 de novembre pots realitzar la teva priorització a les actuacions per millorar Arenys de Mar d'aquesta llista de votació 

Pots consultar els resultats de la votació aquí 

RETORN A LA CIUTADANIA: 

S'ha realitzat l'enviament de cartes als participants de la fase de propostes donant resposta a cada proposta i en quin departament s'ha derivat. Amb els resultats de les actuacions guanyadores.

S'ha informat dels resultats de la votació al web municipal i a l'Audiència del Pressupost General.

I finalment s'ha realitzat una Memòria Participativa que pots consultar en aquest espai

 

 

 

 

   

Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777