Consell Municipal de les Dones
agenda

Aquest espai està destinat a informar i a debatre els temes d'Igualtat amb el plenari del Consell Municipal de les Dones.

Per això si formes part d'aquest Consell cal que et registris a l'"Apunta't": (Part dreta d'aquest web, omplint les teves dades i a continuació selecciones la pestanya: "espais de participació" per adherir-te a aquest espai.

 

ESPAI DEL PLENARI DEL CONSELL MUNICIPAL DE LES DONES
Proposa un tema de debat
escrit per el 04 de juliol de 2013

Animeu-vos!!

 
 • Soc Anna Caabot de l'Associació de mediacio interculural del Maresme "Vine amb mi". Farem properament 2 sessions per dones immigrades dins el programs " la salut mes a prop". Les sessions es diuen "somriures per la salut".

  A part d'això treballem amb dones immigrades, amb la mediadora Badia Bouia, experta en l'àmbit de la dona, i educadora social,  la prevencio de la violència domèstica posant de relleu la convivència entre companys " després de l' amor", i el rol de la dona immigrada ara (lligada amb cordes a la tradició o mirant endavant?).

  Si us pogués interessar , atès que en el sí de les families immigrades és on es donen més situacions de desinfornació i desampar en aquest àmbit, no dubteu de contactar amb nosaltres!

  Tf 659977142

  annacabot@telefonica.net 

  escrit per Anna Cabot el 27 de octubre de 2015
 • De Sílvia Soler:

  La meva aportació dins l'Eix de Prevenció de la Violència de Gènere, apunto la idea en relació al:

  Eix 1. Prevenir i abordar la violència de gènere

  1.1.2 Tenir en compte en les accions de sensibilització del conjunt de situacions de violència
  previstes per el Protocol de Violència de Gènere:

  Assetjament sexual a la feina-->

  FORMAR LES DONES PERQUÈ SAPIGUEN DE QUÈ ES TRACTA L'ASSETJAMENT SEXUAL A LA FEINA I ELS DRETS I LES ACCIONS QUE PODEN POSAR A LA PRÀCTICA I ON ES PODEN DIRIGIR.

  Ja que hi ha lleis que les amparen i això és un tema que no se sap gaire i és una mica tabú. Perquè per exemple es pot titllar a la persona d'aprofitada i no res més lluny. Que de vegades es peca de bona fe...

  escrit per espinasaml el 02 de octubre de 2013

Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777