NOTÍCIA
agenda
El Consell Sectorial d'Esports en el Procés participatiu del pressupost 2010
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 

El Consell Sectorial d'Esports en la sessió plenària del dia 2 de juny ha pogut realitzar propostes al procés participatiu del Pressupost 2010 en temes referents tan d'esports com de carrers i espai públic en general.

Aquest és el segon Consell Sectorial que intervé en la fase de propostes junt amb el Consell Sectorial de Promoció Econòmica.

L'objectiu d'aquestes intervencions és informar als òrgans de participació d'Arenys de Mar sobre el procés participatiu del pressupost, a més de donar protagonisme a la reflexió per aquesta fase on les aportacions són un valor afegit al conjunt del procés participatiu, ja que ofereixen un esboç del què els arenyencs i arenyenques creuen que cal millorar a la seva vila. 

La finalitat d'aquest procés és afavorir la participació de la ciutadania d'Arenys de Mar en el pressupost participatiu, per tal que pugui prioritzar directament les actuacions referents a obres i manteniment de l'espai públic, amb la partida de 200.000 euros que s'aprovarà en el procés ordinari del pressupost general.

 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777