NOTÍCIA
agenda
Xerrada: Comunic@'t! La comunicació P2P, una eina per a les entitats
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana us informem que el proper dimecres 13 de maig a les 19h, a la Sala Noble del Calisay, es presenta la xerrada demostració que porta per títol: La Comunicació P2P, una eina per a les entitats , que s’emmarca dins el Pla de Formació associativa.

Aquest acte té per objectiu mostrar a les entitats i associacions i als arenyencs i arenyenques en general, algunes de les tecnologies que poden facilitar el treball diari i, concretament, en relació a la comunicació interna. Aquesta xerrada té un component informatiu i demostratiu molt entenedor que es complementa amb un taller pràctic, en el qual els assistents s’hi podran inscriure al finalitzar la sessió:

Taller per a la comunicació de les nostres associacions, que es durà a terme l’endemà dijous 14 de maig a les 4 de la tarda i fins a les 6h, a l'Aula d'Informàtica situada al carrer de les Doedes, 23.

Per a més informació podeu consultar a l'espai de Formació associativa el calendari del Pla de formació associativa que forma part d’aquesta formació per aquests propers mesos d'aquesta pàgina web.

Cal que indiqueu les activitats que us interessa apuntar-vos, indicant el nom de l’associació i dels representants, i l’envieu al correu electrònic: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la  o bé, la lliureu els dies feiners de 10 a 14h al Servei de Participació Ciutadana de l’Edifici Xifré: C. Auterive, s/n. Per a qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 93 795 73 59.

 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777