NOTÍCIA
agenda
Comencen les actuacions del procés participatiu de l'Espai Públic 2009
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 
Comencen els treballs del Procés Participatiu 09

can_quintana2_jpg_200La millora del camí de Can Quintana, obra seleccionada en el Procés Participatiu 2009, ja s'ha començat a executar. Aquests dies s'estan realitzant els primers moviments de terres que formen part dels treballs de reforestació i arranjament general de l'espai que comunica el cementiri d'Arenys de Mar amb el complex esportiu Fondo de les Creus. Una actuació que compta amb un pressupost inicial de 54.000 euros. Recordem que el Procés Participatiu, impulsat per la Regidoria  de Participació Ciutadana, permet a la ciutadania escollir aquelles obres que volen que s'executin a la vila amb una part de la partida d'Inversions que contempla el Pressupost Municipal. Aquestes fotografies mostren l'abans i el després dels treballs que s'hi estan executant.


can_quintana_jpg_500


En aquest sentit, fa pocs dies va finalitzar la penúltima de les obres previstes dins del Procés Participatiu del 2008. Es tracta de la urbanització del carrer d'en Goday, on quedava pendent la pavimentació. el resultat final s'aprecia amb la següent imatge. 
carrergoday4   goday1goday_corva
Recordem que Obres i Serveis Municipals, Medi Ambient, i la pròpia Regidoria de Participació Ciutadana estan mantenint un seguiment coordinat per tal que les actuacions del procés participatiu del pressupost 2009 que es va dur a terme durant el segon semestre del 2008, s'executin al llarg del 2009.
 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777