NOTÍCIA
agenda
Curs webs associatius: confeccionem la pàgina web de la nostra associació,
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 
Dins de les accions de formació associativa que la Regidoria de Participació Ciutadana va encetar l'any passat, aquest mes de febrer s'iniciarà una activitat de formació en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per a les associacions i entitats d´Arenys de Mar. L'acció es concreta amb un curs per explicar d´una manera senzilla i simplificada els sistemes de publicació d´una pàgina web, amb possibilitats i eines que ens permetran confeccionar-la d´una manera fàcil i entenedora.

El curs, de 20 hores i gratuït, l'impartirà Arenys.Org a l'aula informàtica que s'acaba d'habilitar al carrer Doedes, 23. Es tracta d'un espai que s'ha creat per fomentar que els membres de comunitats i associacions de veïns, i les entitats i associacions arenyenques sense ànim de lucre, en puguin treure el profit necessari per al seu òptim funcionament.

El temari del curs és el següent:
  • El gestor de continguts jimdo.com
  • Com fer una pàgina web: construcció i disseny
  • Redacció i edició de textos
  • Publicació de vídeos i fotografia digital

Calendari del curs: els dilluns i dimecres de febrer i març (dies 16, 18, 23, 25 de febrer i 2, 4, 9, 11 16 i 18 de març).
Lloc: Aula d´Informàtica del carrer de les Doedes, 23 d´Arenys de Mar.

Inscripcions:
Donat que les places són limitades, es prioritzarà l´ordre d´arribada. Cal que ompliu la fitxa d´inscripció i la lliureu els dies feiners de 10 a 14 hores al Servei de Participació Ciutadana de l´Edifici Xifré (C/ Auterive, s/n).

Data límit d´inscripció: 12 de febrer de 2009.
Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 93 795 73 59
 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777