NOTÍCIA
agenda
Més d'una trentena de persones van assistir a la presentació del diagnòstic del Pla Participació
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 

Més d'una trentena de persones van assistir i van poder fer les seves aportacions a la presentació del diagnòstic del Pla de Participació d'Arenys de Mar, que va tenir lloc a les 19h a la sala noble del CC. Calisay.

La presentació va comptar amb la presència de l'Alcalde Ramon Vinyes, qui inicià els parlaments destacant la importància d'aquest Pla per Arenys de Mar.

Seguidament l'equip del Màster de Participació i Polítiques Locals de la Universitat Autònoma de Barcelona, va ser l'encarregat d'explicar el fil conductor del Pla de Participació i exposar els punts destacables del diagnòstic, centrat principalment en: aprofundir en l'anàlisi de l'organització municipal, la visió de la participació des de la vessant política, des de la vessant tècnica, la implicació de la ciutadania i les entitats en el treball de les diferents regidories, l'anàlisi dels òrgans de participació, com per exemple els consells sectorials, i l'anàlisi de les relacions de les entitats, i la relació del teixit associatiu i la ciutadania.

Les principals idees que recullen les visions polítiques, tècniques i ciutadanes s'estructuren entorn: els espais i equipaments, els òrgans estables de participació, els processos i instruments, la dinàmica associativa, el mapa social i la informació i la comunicació d'Arenys de Mar.

A continuació els participants van poder expressar les seves visions i fer propostes a través de grups de treball, que finalment es van reunir per posar en comú totes les aportacions i visions exposades pels portaveus de cada un dels grups.

El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Febrer, va fer la cloenda agraint especialment tot l'esforç dels assistents i animant a continuar amb la tasca de la participació conjuntament. 

Aquest acte ha servit de tret final al recull de propostes al Pla de Participació. En aquests moments s'està elaborant el document base del Pla Director de Participació que quedarà enllestit ben entrat al febrer i que servirà com a guia de ruta per aplicar la participació a Arenys de Mar.

 

 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777