NOTÍCIA
agenda
Comença el període de recollida de propostes del Pressupost Participatiu 2019
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 
Aquesta setmana s'obre el termini per presentar propostes al Pressupost Participatiu 2019

Press Part 2019El divendres 20 d'abril s'obre el termini perquè tots els arenyencs i arenyenques puguin presentar les seves propostes de millora de la vila i que aquestes puguin ser incloses en el Pressupost Participatiu 2019.

Es posa en marxa, d'aquesta manera, una nova convocatòria d'aquest procés participatiu que enguany està dotat amb 200.000 euros (165 mil per a inversions, 25 mil euros en despesa corrent i 10 mil reservats al Consell d'Infants).

Ens podeu fer arribar les vostres propostes mitjançant les urnes físiques que es distribuiran als equipaments municipals i comerços, així coma les taules que s'instal·laran en dies puntuals al carrer i mitjançant aquest formulari del web municipal. Teniu temps de fer les propostes fins al 20 de maig.

Qui pot presentar propostes?

  • Entitats registrades al Registre Municipal de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, mitjançant aquest formulari específic
  • Vilatans i vilatanes d’Arenys de Mar, a través d'aquest formulari web.
  • Consell d'Infants (infants de 5è i 6è dels centres escolars d’Arenys de Mar), a través dels seus òrgans propis de participació.

 

El calendari del Pressupost Participatiu 2019

Un cop tancat el període de presentació de propostes per part de la ciutadania, començarà la fase de validació tècnica, en la qual s'ha de certificar que les propostes són de competència municipal i que no estaven contemplades ja en el Pla de Mandat vigent, realitzables tècnicament, viables econòmicament, respectar el marc jurídic i legal existent, no representar un cost addicional en futurs pressupostos que creïn dependència. A més, pel que fa a les propostes presentades per entitats, aquestes no poden contemplar actuacions que ja poden ser cobertes per subvencions a entitats ni el finançament de projectes no municipals ja existents.

Un cop validades, del dilluns 21 de maig al divendres 1 de juny, les propostes passaran a la fase de debat públic que tindrà lloc del 9 de juny al 7 de juliol. La validació final es farà del 3 de setembre a l'11 d'octubre amb la previsió que les votacions es puguin fer del 19 d’octubre al 4 de novembre.

 
Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777