NOTÍCIA
agenda
Ja podeu votar les propostes finalistes del Pressupost Participatiu 2016
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 

Fins al pròxim 30 de novembre ja podeu votar aquelles propostes ciutadanes que voldríeu que l'Ajuntament inclogués dins del Pressupost del 2016. Els tècnics municipals han estat avaluant en les darreres setmanes les prop de 700 propostes que la ciutadania va fer en la fase prèvia i, després de sotmetre-les als diferents criteris de viabilitat (que s'ajustessin al pressupost disponible, que fossin de competència municipal i no estiguessin ja previstes d'execució), 35 han estat les propostes finalistes que passen a la fase de votació popular.

Cada persona podrà triar un màxim de fins a cinc propostes del llistat. Les votacions es poden realitzar de diferents maneres:

   Presencial:

Dipositant la butlleta que trobareu al costat de les urnes que hi ha en dependències municipals (Ajuntament, Biblioteca, Escola de Música, Mercat municipal, C.C. Calisay, Brigada Municipal, Pavelló, CAP, Esplai de la Gent Gran) i a diversos establiments comercials de la vila (Bacallà Montse Saurí Roig, Bolsos Piany, Bare Nostrum, Open Sport Cafe, L'Arrel, Òptica Planells, Capote, Tapes Sant Roc, Mariona, Llibreria Santa Maria, Infoprint, Una Mica de Tot, Ca la Paulina, Ca la Manela, Can Pons, Fet d’Ara, Ateneu Arenyenc).

A més, també podeu participar votant a les taules que es posaran a peu de carrer en les següents dates:

DIA HORA LLOC
20 de novembre De 17 a 20 h Davant del Calisay
21 de novembre De 10 a 14 h

Davant del Calisay / Part alta de la Riera

27 de novembre De 17 a 20 h Plaça de l'Església
28 de novembre De 10 a 14 h Davant del Calisay / Part alta de la Riera

   Telemàtica:

A través del formulari que trobareu al web municipal. Podeu accedir-hi des d'aquí.

Recordem que el Pressupost Participatiu d’Arenys de Mar disposa del certificat de bones pràctiques del Banc de Bones Pràctiques de la Fundació Jaume Bofill i Federació Catalana de Municipis.

 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777