NOTÍCIA
agenda
Arenys Participa! Pressupost participatiu 2016
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 
Tot a punt per a un nou Procés Participatiu

participaAquest mes d'octubre es posa en marxa un nou Procés Participatiu perquè la ciutadania pugui decidir quines inversions i millores volen que es facin a Arenys de Mar el pròxim any 2016. Com l'any passat, els veïns i veïnes de la vila podran escollir en quines accions invertir fins a 200 mil euros del pressupost municipal de l'any vinent.

Per tal d'explicar tots els detalls de la convocatòria 2016 del Pressupost Participatiu, s'ha programat una reunió informativa pel pròxim dijous 8 d'octubre. En aquesta trobada s'exposarà també en quin estat es troben les propostes que van sortir dels Processos Participatius del 2014 i del 2015.

A nivell de calendari, la recollida de propostes per part de la ciutadania s'obre del 8 al 19 d'octubre (teniu el formulari per fer les vostres propostes aquí), mentre que el dia 30 d'octubre se'n farà una classificació i validació, i entre el 2 i el 15 de novembre hi haurà la votació final per part de la ciutadania.

Per tal de facilitar la participació de la gent, les votacions de les propostes es faran en bústies que hi haurà en els equipaments públics i les botigues de la UBICA. També hi haurà parades informatives que s'instal·laran els divendres tarda i dissabte al matí a la plaça de l'Església i davant del C.C. Calisay, i es podran fer les votacions online mitjançant el formulari que trobareu en aquest lloc web.


 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777