NOTÍCIA
agenda
Impuls del Govern Obert
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 

El Pla de ParticipacCiutadana que es va realitzar el 2009, amb un diagnòstic participat amb la ciutadania, les entitats i els grups municipals, va definir la base per emprendre accions per a la millora de la qualitat democràtica a Arenys de Mar.

L’objectiu del projecte “Impuls del Govern Obert” que ara iniciem és identificar quines són les accions i els compromisos necessaris per avançar en la integració d‘aquest nou model, millorant la qualitat de la democràcia a la nostra vila anant més enllà de les formes i canals de participació que hem utilitzat fins ara.

Impulsar el govern obert suposa definir canals i mecanismes que posa en marxa l’ajuntament per consultar als ciutadans i ciutadanes, però també vies directes d’implicació

que la ciutadania pot iniciar i desenvolupar de forma autònoma.

Aquest impuls demanarà també un esforç per millorar la vessant representativa de la democràcia i avançar en latransparència, l’accés a la informació, la proximitatl’eficiència administrativa i la col·laboració.

Per últim, caldrà també incorporar les novetats legislatives que han estat aprovades en els darrers anys. 

La ciutadania pot implicar-se en aquest procés de diferents maneres:

Informant-se al web municipalwww.arenysdemar.cat i a www.consensus.cat/arenysdemar

Assistint a les Xerrades – debat del dia 5 de febrer i del dia 19 de febrer on es parlarà de temes clau del govern obert i la seva aplicació al nostre municipi.

Omplint el qüestionari on line que trobareu fins al 23 de febrer i en format paper al C.C. Calisay, a l’OAC i a Biblioteca.

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al telèfon de Participació: 937 959 777

 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777