NOTÍCIA
agenda
Fase de Votació Arenys Participa! Pressupost Participatiu 2015
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 
Ja podeu votar les 30 propostes finalistes del Pressupost Participatiu 2015

Arenys Participa!

 

Fins al pròxim 6 d'octubre ja podeu votar aquelles propostes ciutadanes que voldríeu que l'Ajuntament inclogués dins del Pressupost del 2015.Els tècnics municipals han estat avaluant en les darreres setmanes les prop de 600 propostes que la ciutadania va fer en la fase prèvia i, després de sotemtre-les als diferents criteris de viablitat (que s´ajustessin al pressupost disponible, fossin de competència municipal i no estiguessin ja incloses en el Pla de mandat d´aquest govern), 30 han estat les propostes finalistes que passen a la fase de votació popular.

Cada persona podrà triar fins a cinc propostes del llistat. Les votacions es poden realitzar de diferents maneres:

  • Presencial:

Dipositant la butlleta que trobareu al costat de les urnes que hi ha en dependències municipals (Ajuntament, Biblioteca, Mercat municipal, C.C. Calisay, Xifré, CAP, Serveis Socials, Brigada Municipal, Pavelló) i a diversos establiments comercials de la vila (Bacallà Montse Saurí Roig, Bolsos Piany, Can Giralt,  Rústic Cafè, Bare Nostrum, Can Badosa, Infoprint, Can Quintí, Ma Rosa Una Mica de Tot, Ca la Paulina, Ca la Manela, Can Pons, Ariadna 2, Fet d’Ara, Ateneu Arenyenc, Farmàcia Abril, Farmàcia Ballester, Farmàcia Bertran, Farmàcia Dorado, Farmàcia Rigola).

A més, també podeu participar votant a les taules que es posaran a peu de carrer els divendres 26 de setembre i 3 d'octubre a la plaça de l'Església, i els dissabtes 27 de setembre i 4 d'octubre al davant del C.C. Calisay. També el dissabte 4 d'octubre hi haurà una taula a la riera Pare Fita.

  • Telemàtica:

A través del formulari que trobareu al web municipal. Podeu accedir-hi des d'aquí.

 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777