NOTÍCIA
agenda
Curs La participació interna a les entitats
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 

La participació interna a les entitats

La Fundació Pere Tarrés, amb el suport del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals, organitza el curs La participació a les entitats, de caràcter gratuït, del 22 de maig al 26 de juny a Barcelona.

El curs pretén donar eines a les entitats perquè puguin afrontar un pla de millora de la participació a partir d’un enfocament lligat a la solució pràctica de les pròpies mancances. Més que promoure l’elaboració de grans plans de participació, el curs planteja que cal focalitzar els esforços en elements desencadenants de millores substantives en la participació dels directius, socis, col·laboradors, voluntaris, professionals o bé finançadors.

Objectius

Fomentar la reflexió entorn de la qualitat democràtica

Aprendre a fer un diagnòstic de la participació en el si de l’entitat

Conèixer els recursos existents en participació interna

Aprendre a elaborar un pla de millora de la participació

Iniciar un procés de millora de la participació interna

Adoptar un enfocament de pensament-acció per al foment de la participació interna

Destinataris

El curs està adreçat a professionals o directius del món associatiu català que vulguin impulsar processos de millora de la participació interna de les entitats.

Modalitats del curs:

1. Semi-presencial: La formació ofereix un programa presencial combinat amb l'estudi a distància mitjançant la Plataforma Moodle. El model semi-presencial s'adapta a les necessitats individuals sense renunciar al valor afegit de l' intercanvi personal del procés d'aprenentatge i el contacte directe amb el professorat.

2. E-learning: El programa de formació e-learning es basa en una modalitat asíncrona (diferida en el temps) que et permetrà gestionar el teu propi aprenentatge, contant amb el seguiment  i suport del tutor. Es tracta d'una formació a distància 100% e-learning  mitjançant la Plataforma Moodle.

 

Calendari i programa

Del 22 de maig de 2014 al 26 de juny de 2014

Horari:  dijous, de 16 a 19h

Hores Teòriques:  25hores

Inscripcions

1. Omple la butlleta d'inscripció accedint a l'enllaç

2. Envia-la a l'adreça Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

Data límit d'inscripció: 14 de maig de 2014. Les places són limitades. La confirmació definitiva de la inscripció es comunicarà a finals de la segona setmana de maig.


 

 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777