NOTÍCIA
agenda
L'Ajuntament aposta per la mediació comunitària
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 
Conflictes veïnals? L'Ajuntament aposta per la mediació comunitària

servei de mediació ciutadanaL'Ajuntament d'Arenys de Mar ofereix el Servei de Mediació Ciutadana, una eina que ha de servir per gestionar conflictes de forma activa i pacífica entre veïns i veïnes.

Es tracta d'un servei gratuït, personal, confidencial i imparcial que neix amb la voluntat de gestionar les diferències o malentesos que sorgeixen en el dia a dia en les relacions entre la ciutadania o les entitats mitjançant la intermediació d'un professional en l'àmbit que garanteix l'expressió amb llibertat i el respecte de les qüestions que els afecten i que convida a la reflexió mútua per aconseguir solucions consensuades.

La posada en marxa del Servei de Mediació Ciutadana coincideix en el temps amb l'aprovació de la nova ordenança de Civisme, un fet gens casual, doncs aquesta ordenança contempla la mediació en l'apartat de mesures reparadores.

Totes les persones que desitgin fer-ne ús només cal que s'adrecin a la Regidoria de Participació Ciutadana, ubicada al C.C. Calisay. S'hi pot contactar a través del telèfon 93 795 97 77 i de l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777