NOTÍCIA
agenda
Arenys Participa: Pressupost Participatiu 2014. Debat de les propostes ciutadanes
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 

Què i Com milloraries Arenys de Mar?

Ara pots venir a donar la teva opinió a la Taula de Debat de les Propostes del Pressupost participatiu 2014.

Modera el debat: Enric Sierra, Periodista.

Dia: Dijous 26 de setembre

Hora: 19.30h

Lloc: Sala gran del CC. Calisay

També pots fer les teves propostes a través de:

Les butlletes i les bústies es troben a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al Centre Cultural Calisay (Sala de les Bótes, Regidoria de Participació Ciutadana), El Mercat Municipal, Biblioteca Municipal, Serveis Socials, i a les dependències municipals del carrer Doedes, així com en alguns establiments comercials d'Arenys de Mar.

Al carrer:

També podràs fer les teves propostes a les taules que del carrer els dies 20 i 27 de setembre a la tarda, i 21 i 28 de setembre al matí a la plaça de l'Església, al davant del Mercat Municipal i del c. Montserrat. El termini per formular les propostes comença el proper dilluns 16 de setembre i finalitzarà el 30 d'aquest mateix mes.

A més, també es poden fer propostes mitjançant el web municipal: FORMULARI DE PROPOSTES

Un cop finalitzat el període de recollida de propostes, es valoraran i validaran seguint criteris econòmics, tècnics, d'interès públic, segons competència de l'Ajuntament i sempre que no estiguin incloses en el Pla de Mandat. Les propostes que reuneixin aquests criteris i que hagin estat seleccionades passaran a la següent volta per ser votades per la ciutadania a finals d'octubre.

 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777