NOTÍCIA
agenda
Resultats del procés participatiu per al pressupost 2011
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 1
DolentBo 
Convertir els patis del Cassà en un espai obert, urbanitzar el carrer de la Font i invertir en els camins escolars, les propostes més votades.
 El Govern Municipal va presentar la setmana passada les línies generals del pressupost de 2011 i les ordenances que es duran a aprovació per al pròxim exercici en una audiència pública a la Sala de Plens del mateix Ajuntament. En el document que segueix podeu seguir la presentació que es va dur a terme, de la qual es desprèn que la majoria de les ordenances i preus públics per al 2011 no augmenten i la incidència que la crisi econòmica tindrà en l'elaboració del pressupost.
Durant la mateixa sessió de presentació es van donar a conèixer els resultats de les votacions populars per saber quines obres prioritzen els arenyencs per al 2011. Convertir les pistes del Cassà en un espai públic, urbanitzar el carrer de la Font i invertir en els camins escolars són les tres propostes més votades i les que es podran dur a terme amb els 150.000 euros que s'han destinat a aquest procés participatiu. El document resultant, però, no exclou la resta d'obres, ja que el Govern Municipal el farà servir per prioritzar les actuacions del consistori el 2011.
En podeu veure la informació al document de presentació de l'Audiència.
 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777