NOTÍCIA
agenda
Audiència Pública de Pressuposots i Ordenances Fiscals per al 2010
Imprimir
Qualificació dels usuaris: / 0
DolentBo 
L'Ajuntament d'Arenys de Mar presenta dimarts 27 d'octubre a les 8 del vespre a la Sala de Plens, les línies generals del pressupost per al 2010 i les Ordenances Fiscals en audiència pública.
Les principals línies de treball que proposa el Govern municipal per al pressupost de 2010 es presentaran en audiència pública el dimarts 27 d'ocubre a les 8 del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Així, pressupost i ordenances fiscals per al 2010 es posaran sobre la taula per formar part del debat ciutadà a partir de dimarts, amb la voluntant que sigui la mateixa població qui faci arribar suggeriments i comentaris respecte a la proposta del Govern, que també es debatrà pels canals tradicionals entre els grups municipals.

Cal tenir en compte que en el pressupost s'expressen el conjunt total de despeses i ingressos que es preveu que es liquidaran durant l'exercici de l'any següent en què s'aprova. L'exercici pressupostari ha de coincidir amb l'any natural i s'hi han d'imputar els ingressos liquidats en l'exercici, sigui l'any en què derivin: i les despeses reconegudes durany l'any. L'aprovació del pressupost segueix un procediment que va des de l'aprovació inicial, el període d'al·legacions i l'aprovació definitiva, a través de les sessions plenàries municipals.

L'element participatiu

En el procés d'elaboració del pressupost i les ordenances fiscals per a l'any 2010, el Govern municipal ha volgut incorporar l'element participatiu a tres bandes:

La possibilitat que sigui la mateixa població qui prioritzi actuacions en l'espai públic, amb una inversió de 200.000 euros, el termini de votació de les quals ja ha acabat i es faran públics els resultats abans d'acabar aquest mes d'octubre. 

La presentació de la proposta d'Ordenances Fiscals en Audiència Pública, perquè es puguin recollir les propostes i suggeriments de la població, al marge del període legal que hi ha per presentar les al·legacions.

L'exposició, en la mateixa Audiència Pública, de les grans línies pressupostàries perquè la ciutadania pugui fer els suggeriments necessaris.

 
< Anterior   Següent >
Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777